Com reservar?
Seleccioneu les dates que desitja en LLOGUER-CERCAR-VACANCES que apareix a la part superior de la web i obtindrà un llistat de tots els allotjaments disponibles i triar el que millor s'adapti a les seves necessitats ia continuació consultar la seva DISPONIBILITAT. Un cop comprovada la disponibilitat de l'immoble triat, feu clic al botó RESERVAR ia continuació s'iniciarà el procés de pre-reserva o bé ens pot remetre la seva CONTACTE per consultar i ens posarem en contacte amb vostè
1) CONDICIONS DE RESERVA?
a) Un cop hagi rebut la nostra confirmació de pre-reserva haurà d'abonar el 25% de l'import total de la reserva amb transferència bancària o personalment a les nostres oficines. Disposa d'un termini de 5 dies per realitzar el pagament del 25% de reserva, passat aquest termini, la seva pre-reserva quedarà invalidada. Quan DELTA-GREEN hagi rebut aquesta quantitat, us enviarem via e-mail el corresponent contracte d'allotjament, el comprovant del seu pagament i la resta d'informació necessària per a la recollida de claus i direcció. Aquest document el presentarà a les nostres oficines a l'arribar a la nostra recepció, on haurà d'abonar la resta (75%) de l'import del lloguer, en metàl.lic, abans de la recollida de claus.
b) Anul.lació. Si vostè, per qualsevol circumstància, hauria baixa la reserva, poseu-vos en contacte amb DELTA-GREEN més aviat millor.
i) Les condicions d'anul • lació són les següents: anulació 60 dies abans de la data d'arribada, DELTA-GREEN retindrà el 50% de l'import rebut.
ii) En el cas d'anulació a menys de 60 dies de l'arribada suposarà la pèrdua de la totalitat de la reserva
2) PREU?
a) El preu que apareix a la nostra pàgina web és el definitiu, totes les despeses com electricitat, aigua, comunitat, ... en cap cas a càrrec dels clients (excepte en casos abusius de consum).
3) FIANÇA?
a) La fiança (dipòsit de seguretat) és de 30% del total import del lloguer. Es paga a l’arribada i es retorna al final de l’estada un cop revisada la casa.
b) DELTA-GREEN es reserva el dret d'augmentar l'import de la fiança en casos especials
4) ARRIBADES I SORTIDES?
a) Les claus de l'allotjament reservat estaran a la vostra disposició entre les 16.00 i les 20.00h del primer dia reservat., a l'oficina indicada en la nostra confirmació de reserva.
b) L'horari previst per a la sortida és de 09.00 a 12.00h de l'últim dia de reserva.
5) OCUPACIÓ?
a) El nombre de persones que ocuparan l'allotjament estarà limitat a la capacitat màxima indicada a la confirmació de reserva. Cas es sobrepassar aquesta capacitat, DELTA-GREEN tindrà el dret de no admetre la reserva o instar el desallotjament de l'habitatge.
b) El llogater acceptarà les normes de comunitat i no realitzarà activitats nocives, molestes o insalubres.
6) ROBA DE LLIT?
a) La roba de llit, llençols, fundes de coixins i les tovalloles no estan incloses en el preu. Consulti preus.
7) NETEJA?
a) DELTA-GREEN lliurament l'allotjament net i en estat de revista, durant la seva estada és responsabilitat del client el mantenir-lo en un estat adequat.
8) ANIMALS DOMÈSTICS?
a) Tots els clients han de demanar-nos autorització prèvia si portaran animals domèstics.